jueves, 29 de octubre de 2009

SIN TÍTULO


Este es un pequeño fragmento de un proyecto personal que algún día (risas) desarrollaré, no tiene título todavía. El eje principal es la danza y como en ella se encuentran la luz y la oscuridad a través del cuerpo.

6 comentarios:

Jordi Redondo dijo...

Ja m'he fet seguidor de BlogUno, tots hi caiem. M'agrada molt aquesta imatge, m'imagino que són les entranyes del cos, els ossos, els muscles, la pell que escapen de l'ànima. al revés del que passa normalment, vaja quina paranoia, és que és tard...

Sebastià Martí dijo...

me gusta este, además le veo muuchas posibilidades, ya me entiendes, eh, eh... sigue con tu luz

Berta dijo...

Que haig de dir...que m'encanta que per fi comparteixis amb el mon tot l'art que portes a dins, que ties jarte hasta en las pestañas corasón!!! i que ara que t'has arrancao no pares, sigue, sigue, no pares... lladreeeee ;-)

David Arnau dijo...

asies...

BdeBUM dijo...

Hola Arnau, si m'he passat pel blog del Sebas no podia passar sense donar un "vistasssu" teu. Hi ha nivell també. Crec que d'Escletxa hi ha més gent amb blogs. A veure què tal són...
Felicitats

Àngels Álvarez dijo...

M´agrada molt David.Jo imagino un tipus de dansa una mica agressiva, similar a les danses de Tahití,quan criden algún esperit.Segueix amb això i ensenya-ho.